منوی دسته بندی

تعمیر لباسشویی در شاهین شهر

امداد هوم سرویس

امداد هوم سرویس با 12 سال سابقه در زمینه تعمیر لباسشویی در شاهین شهر ، ارائه خدمات بینظیری اعم از …سرویسکارهای متخصص  دوره دیده ، استفاده از قطعات اصلی و فابریک ، صرفه جویی در وقت و هزینه ، تعمیرات در خانه بدون جا به جایی تمام تلاش و سعی خود را به کار گرفته تا بتواند رضایت و اعتماد شما را جلب نماید . امداد هوم سرویس جهت رفاه حال مشتریان خود کلیه خدمات را منصفانه با کمترین هزینه زیر نظر اصناف خیال شما را در زمینه تعمیرات لوازم خانگی راحت کرده است .

با درخواست تعمیر از طریق فرم پذیرش از تخفیف 20%  خدمات ما بهره مند شوید

تماس باما

چرا انتخاب شما امداد هوم سرویس است ؟

. نصب و راه اندازی ماشین لباسشویی 

. تست کامل لباسشویی

. تعمیر و تعویض کلیه خدمات ماشین لباسشویی 

.جرم گیری کامل لباسشویی

. رفع سرو صدا و لرزش در ماشین لباسشویی 

و….

لیست قیمت تعمیر لباسشویی انواع برندها

نمایندگی تعمیر ماشین لباسشویی

خدمات ویژه ما

تست و بازدید و ایاب ذهاب رایگان

 

فهرست مطالب

6 – مورد از ارورها و خطاهای رایج ماشین لباسشویی

ارورهای لباسشویی

ارور E1 : اختلال در سیستم آب رسانی

قطعات مرتبط : ورودی آب ، شیر برقی

رفع عیب : بررسی لوله های ورودی ، تعویض شیر برقی

ارور OE : اختلال در تخلیه آب

قطعات مرتبط : پمپ تخلیه ، فیلتر پمپ ، شلنگ خروجی

رفع عیب : تمیز کردن فیلتر ، تعویض پمپ تخلیه و مسدود نبودن شلنگ خروجی 

ارور UE : تراز نبودن یا لباس زیاد

قطعات مرتبط : پایه ها ، حجم لباس زیاد

رفع عیب : تراز کردن پایه ها ، کم کردن حجم لباس

ارور LE : بسته نشدن یا قفل  درب

قطعات مرتبط : میکروسئیچ ، لولا و دستگیره درب

رفع عیب : تست و تعویض قطعات در صورت خرابی 

ارور H6 : گرم نشدن ماشین لباسشویی

قطعات مرتبط : المنت ، ترموستات ، ترمیستور

رفع عیب : تست المنت با برق 220 ، تعویض ترموستات و ترمیستور

ارور E2 : آبگیری کردن یکسره

قطعات مرتبط : هیدروستات ، شیر برقی ، پمپ تخلیه 

رفع عیب : تست شیربرقی و پمپ تخلیه ، خرابی و تعویض هیدروستات

دلایل خرابی بلبرینگ و رفع آن در لباسشویی ؟؟​

تعمیر بلبرینگ لباسشویی

 یکی از دلایل سرو صدا در ماشین لباسشویی خرابی بلبرینگ در دستگاه میباشد . شاخص ترین دلایل خرابی بلبرینگ رعایت نکردن اصول اولیه مراقبت از دستگاه میباشد . بدین صورت  است که با رعایت نکردن وزن لباس فشارزیادی را به  دیگ دستگاه وارد میکنید . البته  ناگفته نماند با وجود ساخت ماشین لباسشویی های  غیر استاندارد معمولن این مشکل بین 10 سال  نیازمند سرویس و تعویض بلبرینگ بسته به استفاده  از آن میباشد تعویض بلبرینگ در ماشین لباسشویی نیازمند تخصص و حرفه  کافی میباشد که مرکز امداد هوم سرویس خدمات تعمیر لباسشویی در شاهین شهر را با ضمانت 180روزه و هزینه منصفانه برای شما انجام میدهد .

تعمیر انواع برندهای ماشین لباسشویی را با گارانتی 180روز امداد هوم سرویس  تجربه کنید…

علت تخلیه نکردن آب در لباسشویی

تخلیه نکردن لباسشویی

عدم تخلیه آب در لباسشویی سامسونگ می‌تواند ناشی از چندین مشکل مختلف باشد. در زیر به رایج‌ترین علل این مشکل و راه‌حل‌های آن‌ها اشاره می‌کنم:  

 

انسداد در پمپ تخلیه یا فیلتر:تشخیص: اگر ماشین لباسشویی آب را تخلیه نمی‌کند، ممکن است به دلیل گرفتگی فیلتر یا پمپ باشد.راه‌حل: فیلتر را باز کرده و از وجود آشغال‌ها یا پرزهای مانده از لباس‌ها که می‌توانند مسیر آب را مسدود کنند، پاک کنید. همچنین بررسی کنید که پمپ تخلیه به‌درستی کار می‌کند و چیزی در آن گیر نکرده است

 

لوله‌های تخلیه مسدود شده یا خم‌ شده:

تشخیص: بررسی کنید که لوله تخلیه مسدود یا خم نشده باشد، چرا که این موارد می‌تواند از جریان طبیعی آب جلوگیری کند.راه‌حل: لوله را جدا کرده و از عدم انسداد آن اطمینان حاصل کنید. در صورتی که آسیب دیده است، ممکن است نیاز به تعویض باشد.

 

پمپ تخلیه خراب:تشخیص: صدای غیرعادی از پمپ یا کار نکردن آن می‌تواند نشان‌دهنده خرابی باشد.راه‌حل: اگر پمپ تخلیه خراب است، بهترین راه‌حل تعویض آن توسط یک تکنسین حرفه‌ای است.

 

مشکلات الکتریکی یا برد الکترونیکی معیوب:

تشخیص: اگر پمپ تخلیه به دلیل مشکل در مدار الکتریکی یا برد اصلی کار نمی‌کند، ممکن است خطا یا نمایشگر روی ماشین نشان‌دهنده این مشکل باشد.راه‌حل: در این موارد، معمولاً نیاز به بررسی تخصصی توسط یک تکنسین دارید تا مشکلات الکتریکی را رفع کند.

 

سنسور سطح آب خراب:تشخیص: اگر سنسور سطح آب درست عمل نکند، ممکن است به کنترل‌کننده پیام ندهد که آب در ماشین باقی مانده است.

راه‌حل: سنسور باید بررسی و در صورت لزوم تعمیر یا تعویض شود.در تمامی موارد، اگر با عملکرد صحیح  لباسشویی مواجه نیستید، حتماً برای رفع مشکل با یک تکنسین مجرب امداد هوم سرویس مشورت بگیرید. رعایت  اصول ایمنی، مخصوصاً قطع برق قبل از هرگونه دست‌کاری، بسیار مهم است.

خرابی میکروسوئیچ و قفل شدن درب لباسشویی 

خرابی میکروسوئیچ لباسشویی

میکروسوئیچ درب لباسشویی یک قطعه کوچک اما حیاتی است که وظیفه تشخیص وضعیت درب ماشین لباسشویی را بر عهده دارد. این سوئیچ به درستی ، بسته یا باز بودن درب را تشخیص می‌دهد و وظیفه ایمنی و اجرای صحیح برنامه‌های شستشو را بر عهده دارد.

میکروسوئیچ‌های درب لباسشویی ممکن است به دلیل عواملی مانند خرابی در سیستم‌های مکانیکی آن، لغزش یا فشار غیرمعمول بر روی اجزای آن یا حتی خرابی در سیستم الکتریکی‌اش، خراب یا عدم عملکرد کنند. این مشکلات می‌توانند منجر به مشکلاتی همچون عدم شروع یا اتمام دوره شستشو، خطاهای نمایشگر، یا حتی عدم تشخیص وضعیت درب ماشین لباسشویی شوند.

برای جلوگیری از خرابی میکروسوئیچ درب لباسشویی، مهم است که به صورت دوره‌ای و از طریق یک تعمیرکار ماهر، وضعیت و عملکرد این قطعه را بررسی و نظارت کرده و در صورت لزوم اقدام به تعمیر یا تعویض آن نمایید. همچنین استفاده صحیح از درب ماشین لباسشویی و جلوگیری از ضربه و فشار زیاد بر روی آن نیز می‌تواند به جلوگیری از خرابی میکروسوئیچ کمک کند.

قفل شدن درب لباسشویی سامسونگ مسئله‌ای رایج است که معمولا در حین یا پس از چرخه شستشو رخ می‌دهد. این قفل به‌منظور جلوگیری از باز شدن ناگهانی درب ماشین در حین کارکرد آن طراحی شده است. وقتی شستشو آغاز می‌شود، یک مکانیزم قفل به‌صورت خودکار درب را قفل می‌کند تا از خروج آب و وقوع حوادث جلوگیری شود. این مکانیزم معمولاً به شکلی طراحی شده که در صورت حداکثر حرارت و فشار داخل ماشین، ایمنی کاربر را تضمین کند.

 

یکی از دلایل رایج قفل شدن درب، موارد مربوط به سنسورهای ماشین است. اگر ماشین به هر دلیلی در تشخیص وضعیت آب یا چرخه شستشو دچار مشکل شود، ممکن است درب قفل بماند. این مسئله می‌تواند ناشی از خرابی سنسور درب یا وجود مشکل در سیستم برق باشد. در بسیاری از مواقع، ریست کردن ماشین یا بررسی اتصالات برق می‌تواند به حل مشکل کمک کند.

 

در نهایت، اگر با مشکل قفل شدن درب مواجه شدید و اقدامات ساده‌ای مانند ریست کردن ماشین مؤثر واقع نشدند، بهتر است به دفترچه راهنما مراجعه کرده یا با خدمات سامسونگ امداد هوم سرویس تماس بگیرید. کارشناسان قادر خواهند بود مشکل را شناسایی و بهترین راه‌حل را ارائه دهند. با توجه به تنوع مدل‌ها، اطلاعات دقیق در مورد چرخه‌های خاص و شرایط قفل درب می‌تواند متفاوت باشد.

کارنکردن لباسشویی بعد از آبگیری

کار نکردن لباسشویی پس از آبگیری

از نکات کار نکردن ماشین لباسشویی بعد از قفل شدن درب می‌تواند به دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. در ادامه به برخی از این علل و توضیحات مختصری درباره هر یک اشاره می‌شود:

1. عدم ارسال سیگنال از سنسور درب

  • شرح: ماشین لباسشویی معمولاً دارای سنسوری است که تشخیص می‌دهد درب بسته شده است یا خیر. اگر این سنسور دچار خرابی یا اختلال شود، ماشین قادر به شروع کار نخواهد بود.

2. مشکل در سیستم قفل

  • شرح: خود قفل درب می‌تواند دچار مشکل شود. اگر قفل به درستی عمل نکند و نتواند سیگنال باز بودن درب را به سیستم مرکزی ماشین ارسال کند، دستگاه کار نخواهد کرد.

3. قطع برق یا مشکل در منبع تغذیه

  • شرح: گاهی اوقات ممکن است برق به ماشین نرسد یا مشکلی در منبع تغذیه وجود داشته باشد. این مسئله نه تنها درب را قفل می‌کند بلکه باعث عدم روشن شدن دستگاه نیز می‌شود.

4. مشکلات با برد کنترل

  • شرح: برد کنترل ماشین لباسشویی وظیفه مدیریت عملکردها و دریافت سیگنال‌های مختلف را دارد. اگر این برد دچار خرابی شود، ممکن است نتواند دستور انجام عملیات را به درستی شناسایی و اجرا کند.

5. وجود آب در داخل ماشین

  • شرح: اگر ماشین لباسشویی هنوز آب دارد، تحت شرایط خاصی درب را قفل نگه می‌دارد تا از خطرات احتمالی جلوگیری کند. در این حالت، برای شروع برنامه جدید، نیاز به تخلیه کامل آب است.

6. عیب در مدارات داخلی

  • شرح: مدارات داخلی ماشین می‌توانند تحت تأثیر رطوبت، گرد و غبار یا خرابی قرار گیرند و این مسئله باعث عدم کارکرد دستگاه شود.

7. مشکل در الکتروموتور

  • شرح: اگر الکتروموتور دچار مشکل شده باشد، ماشین ممکن است نتواند به درستی شروع به کار کند، حتی اگر درب بسته باشد.

8. توزیع نامناسب بار

  • شرح: اگر لباس‌ها به گونه‌ای در درام چیده شده باشند که مرکز ثقل آن‌ها متعادل نباشد، ماشین به دلیل محافظت از خود، از کار کردن خودداری می‌کند.

9. نداشتن تنظیمات صحیح

  • شرح: در برخی موارد، ممکن است کاربران نتوانند تنظیمات صحیحی برای برنامه شست‌وشو انجام دهند، که باعث می‌شود ماشین شروع به کار نکند.

10. تشخیص وجود مشکل در ماشین

  • شرح: برخی ماشین‌ها دارای سیستم‌های عیب‌یابی خودکار هستند که در صورت شناسایی مشکل، نتایج را در نمایشگر ماشین نشان می‌دهند. در این حالت، ماشین به گونه‌ای طراحی شده که از کار کردن خودداری کند تا از بروز مشکلات بیشتر جلوگیری کند.

در صورت بروز این مشکلات، توصیه می‌شود که ابتدا اقدامات اولیه از جمله بررسی کابل برق و اطمینان از بسته شدن درب را انجام دهید. اگر مشکل ادامه داشت، بهتر است با تکنسین یا خدمات پشتیبانی تماس بگیرید

چند علت لرزش و سرو صدا در لباسشویی

لرزش و سرو صدا در لباسشویی

علت صدا و لرزش در لباسشویی به چند دلیل امکان دارد اتفاق بیوفتد که باید باید توسط کارشناس حرفه ایی ما مورد بررسی قرار بگیرد . ابتدا میخواهیم چند عامل اصلی در تعمیر ماشین لباسشویی را مورد بررسی قراردهیم .

عدم تنظیم و خرابی پایه ها
یکی از دلایل خرابی و عدم تعادل در لباسشویی مربوط به خرابی پایه ها و عدم تراز بودن آن میباشد . شما به راحتی میتوانید با تنظیم پایه های ماشین لباسشویی به این نحو که پایه های قسمت عقب دستگاه را تا آخر محکم ببنید و پایه های جلو را به آن قسمتی که دستگاه لق میزند پایه را باز یا بسته  کنیم تا هیچ تکانی نداشته باشد  البته گوشت ته لاستیک را هم تست کنید اگر خراب بود ابتدا آن را تعویض کنید .
دلیل دوم خرابی کمک ها
دلیل دوم در در لباسشویی خرابی کمک در دستگاه است بدین صورت است که  اجازه نمیدهد دیگ با بدنه در حین کار برخورد کند و مانع تکان بیش از حد دیگ هنگام شستشو و باعث تعادل در ماشین لباسشویی هنگام  خشک کردن میشود . یکی از تست هایی که متوجه میشوید اشکال در کمک دستگاه است ، ابتدا گذاشتن برنامه لباسشویی روی آبکشی وخشک کن rinse/spin وشروع بکار ماشین لباسشویی است  اگر در این مرحله دستگاه تکان و لرزش زیاد داشت این عیب از خرابی کمک میباشد 
همیشه به یاد داشته باشید که دور خشک کن را روی 800 دور قرار دهید تا فشار کمتری به ماشین لباسشویی وارد شود.

نشتی آب در لباسشویی

نشت آب در لباسشویی

نشت آب : نشت آب در لباسشویی می‌تواند به دلیل خرابی درزگیر درب یا شلنگ‌های ورودی و خروجی باشد. برای حل این مشکل، درزگیر درب را از نظر ترک یا خرابی بررسی کنید و در صورت نیاز آن را تعویض کنید. همچنین، شلنگ‌ها را از نظر نشتی یا خرابی بررسی و در صورت لزوم تعویض کنید.

برخی قطعات و وظایف آنها در ماشین لباسشویی

وظیفه هیدروستات در ماشین لباسشویی و علت خرابی آن

هیدروستات در ماشین‌های لباسشویی دستگاهی است که استفاده از آب و دستیابی به دما و فشار مورد نیاز برای شستشوی لباس‌ها را کنترل می‌کند. این قسمت از ماشین لباسشویی تعیین کننده میزان آب داخل ماشین، دمای آن و فشار آب است که در فرآیند شستشو مورد استفاده قرار می‌گیرد. از آنجایی که هیدرواستات قطعه  مهمی از سیستم لباسشویی است، خرابی یا عدم عملکرد آن می‌تواند به مشکلات جدی در عملکرد ماشین لباسشویی منجر شود.

این قسمت از ماشین ممکن است به دلیل عواملی مانند رسوبات آب سخت، خرابی در سیستم‌های الکتریکی یا مکانیکی هیدرواستات یا حتی استفاده نادرست از ماشین لباسشویی خراب شود. هیدرواستات قطعه‌ای حساس و حیاتی است و اگر مشکلی در آن ایجاد شود، ممکن است ماشین لباسشویی شما به درستی کار نکند یا شستشوی بهتری انجام ندهد. برای جلوگیری از خرابی هیدرواستات، مهم است که مراقبت منظم از ماشین لباسشویی و استفاده صحیح از آن را رعایت کنید.

تفاوت هیدروستات مکانیکی و الکتریکی در چیست ؟

هیدروستات


هیدروستات یک قطعه مهم در واشری هاست که برای کنترل سطح آب و عملکرد پمپ آب استفاده می‌شود. این قطعه می‌تواند به دو نوع مکانیکی و الکتریکی تقسیم شود. در ادامه، به تفاوت‌های اصلی بین هیدروستات مکانیکی و الکتریکی پرداخته می‌شود:

 

۱. هیدروستات مکانیکی :

عملکرد : هیدروستات مکانیکی بر اساس قوانین فیزیکی مرتبط با فشار آب و یا بویلر عمل می‌کند. وزن آب بر روی یک غشاء یا فشار مکانیکی مؤثر بر روی یک سیستم کلید را باز یا بسته می‌کند.

نصب و راه اندازی : نیاز به تنظیم دقیق و تعیین موقعیت صحیح برای نصب هیدروستات مکانیکی دارد.

استحکام : از لحاظ استحکام مکانیکی معمولاً برای مواقعی که نیاز به عملکرد ساده و قابل اطمینان بدون نیاز به کنترل الکتریکی داریم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

۲. هیدروستات الکتریکی :

– عملکرد :  هیدروستات الکتریکی با اعمال سیگنال الکتریکی توسط یک کنترلر، به صورت الکترونیکی عمل می‌کند و بسته یا باز شدن آب را کنترل می‌کند.

– نصب و راه اندازی : نیاز به تنظیم الکترونیکی و تنظیمات دقیق برای نصب هیدروستات الکتریکی دارد.

– کنترل : این نوع هیدروستات قابلیت کنترل هوشمندانه‌تر و دقیق‌تر را برای تنظیم سطح آب و نگهداری از عملکرد بهینه پمپ آب فراهم می‌کند.
بنابراین، این تفاوت‌ها بین هیدروستات مکانیکی و الکتریکی نشان می‌دهد که هر کدام برای شرایط و نیازهای خاصی مناسب می‌باشند. انتخاب مناسب بین این دو به ویژگی‌های مورد نیاز شستشوی انجام شده و نیازهای سیستم آب‌رسانی واشری بستگی دار

عملکرد شیربرقی و رفع خرابی در لباسشویی

شیربرقی یک قطعه مهم در سیستم لباسشویی است که کنترل جریان آب ورودی به ماشین لباسشویی را بر عهده دارد. این شیر، به صورت اتوماتیک و با کمک یک مغناطیس، باز و بسته می‌شود تا اجازه ورود یا قطع جریان آب به داخل ماشین را بدهد. در صورت خرابی شیربرقی، ممکن است جریان آب به درستی کنترل نشود و این امر می‌تواند باعث مشکلات شستشوی لباس‌ها شود.

خرابی شیربرقی ممکن است به دلیل عواملی مانند عدم تأمین برق به شیر، سایش و خرابی در قطعات داخلی شیر، یا حتی نفوذ آب به داخل سیستم الکتریکی شیر اتفاق بیفتد. برای جلوگیری از این خرابی‌ها، مهم است که نصب و استفاده صحیح از شیربرقی را رعایت کرده و اطمینان حاصل کنید که نصب و تنظیمات الکتریکی آن به درستی انجام شده است.

شیربرقی با دریافت سیگنال الکتریکی به وسیله کنترلرهای مخصوص، باز و بسته می‌شود. این عملکرد به طور خودکار صورت می‌گیرد و باعث کنترل دقیق جریان آب ورودی به ماشین لباسشویی می‌شود. این امکان را فراهم می‌کند که مراحل شستشو به درستی انجام شود و مصرف آب نیز بهینه شود

وظایف ترموستات در لباسشویی

Untitled 3

ترموستات یک قطعه مهم در ماشین لباسشویی است که برای کنترل دما استفاده می‌شود. این قطعه معمولا درون بدنه ماشین لباسشویی یا درون برخی از قطعات نصب می‌شود و وظیفه دقیق کنترل و تنظیم دمای آب موجود در ماشین را بر عهده دارد.

خرابی ترموستات می‌تواند باعث مشکلات مختلفی در ماشین لباسشویی شود، از جمله:

۱. دمای نامناسب :

– اگر ترموستات ماشین لباسشویی خراب شود، ممکن است دمای آب به طور نامناسب تنظیم شود. این موضوع می‌تواند باعث شستشو ناکارآمد بودن یا خرابی بافت لباس‌ها شود.

۲. عدم رسیدن به دمای مورد نظر :

– در صورت خرابی ترموستات، ممکن است دستگاه قادر به رسیدن به دمای مورد نظر برای عملکرد بهینه نباشد. این می‌تواند موجب عدم شستشو به خوبی یا حتی نکته نجوا برسد.

۳. بیش‌تر یا کم‌تر شدن دما :

– خرابی ترموستات می‌تواند منجر به بیش‌تر یا کم‌تر شدن دمای آب در ماشین لباسشویی شود. این موضوع می‌تواند عملکرد ماشین را تحت تاثیر قرار داده و نتایج نهایی شستشو را تحت تاثیر قرار دهد.

برای جلوگیری از این مشکلات، مهم است که ترموستات ماشین لباسشویی به صورت دوره‌ای بررسی و نظارت شود. در صورت شک برای عملکرد درست آن، تعویض و تعمیر ترموستات توسط تکنسین ماهر توصیه می‌شود.

تفاوت ترموستات و ترمیستور در ماشین لباسشویی

ترموستات و ترمیستور هر دو قطعاتی هستند که در ماشین لباسشویی برای کنترل دما استفاده می‌شوند، اما دارای تفاوت‌های مهمی هستند. در زیر به تفاوت‌های اصلی بین ترموستات و ترمیستور در ماشین لباسشویی اشاره می‌کنیم:

۱. ترموستات :

– ترموستات یک سنسور دما مکانیکی است که بر اساس دما فعلی محیط عمل می‌کند.

– عملکرد ترموستات بر پایه تغییرات فیزیکی، مانند انبساط یا تغییر شکل فلزات، برای کنترل دما اتوماتیک است.

– ترموستات دارای دقت محدودتری نسبت به ترمیستور است و ممکن است نیاز به تنظیم دوره‌ای دیجیتال دما داشته باشد.

۲.  ترمیستور :

– ترمیستور یک سنسور دما الکترونیکی است که تغییرات مقاومت الکتریکی آن با تغییر دما تغییر می‌کند.

– عملکرد ترمیستور بر اساس ویژگی‌های الکتریکی مواد نیمه‌هادی است و به کمک جریان الکتریکی کنترل دما را انجام می‌دهد.

– ترمیستور دارای دقت بالاتری نسبت به ترموستات است و قادر به تنظیم دمای دقیق‌تری است.

با این تفاوت‌ها، استفاده از ترموستات یا ترمیستور در ماشین لباسشویی بستگی به نیازهای سیستم کنترل دما و همچنین دقت و دقت مورد نیاز دارد. به طور کلی، ترموستات برای کنترل ساده‌تر دما و موقعیت‌های اولیه بهبود دهنده مناسب است، در حالی که ترمیستور برای کنترل دقیق‌تر دما و سیستم‌های پیچیده‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد .

چند راهکار ساده برای لکه سیاه نگرفتن لاستیک دور درب ماشین لباسشویی…!!

لاستیک دور درب ماشین لباسشویی محل تولید باکتری و جرم بخاطر نمناک بودن آن است . همین امر موجب کپک زدن وسیاه شدن لاستیک میشود. راهکار ساده برای لکه سیاه نگرفتن لاستیک دور درب ماشین لباسشویی  این است که بعد از استفاده از ماشین لباسشویی با یک پارچه و حوله داخل لاستیک را خشک کنیم و درب آن را برای یک ساعت بصورت نیمه باز قرار دهیم تا جریان هوا از آن رد شود و همچنین میتوان از محلول ها برای جرم گیری بصورت هر 3 ماه یکبار استفاده کرد تا مانع رشد باکتری شود.

نقش لاستیک دور درب لباسشویی نقش آن در لرزش و سرو صدا

بله ! یکی از دلایل لرزش و سروصدا در ماشین لباسشویی خرابی و دفرمه شدن لاستیک دور درب میباشد . محل قرار گرفتن لاستیک دور درب بین دیگ و بدنه میباشد  و وظیفه لاستیک دور درب ایجاد فاصله میان دیگ وبدنه ، جلوگیری از نشتی آب و مانع شکسته شدن شیشه درب میشود و از دیگر وظایف لاستیک عملکرد نرم و بیصدای دستگاه میباشد .

بیشترین علت خرابی لاستیک درب لباسشویی طول عمر آن است که با گذشتن چند سال باعث میشود جنس و بافت آن سفت شود و باعث صدا ولرزش شود .

تماس فوری